Coexist by buksetrolden.com er en butik i Esbjerg med fokus på skandinavisk mode og sneakers.
Butikken blev grundlagt i 1973, og Claus overtog butikken i 2001. Vi har prøvet at ramme den esbjergensiske modepige lige siden. I 2016 flyttede butikken til bedste placering på Esbjergs gågade og tilførte herretøj til sortimentet. Da Claus elsker musik startede vi også salg af vinylplader, trådløse speakers og headphones.

Tanken er at gøre butikken så miljørigtig som muligt og derfor består alt inventar hovedsageligt af genbrug, som er købt rundt omkring i Europa. Alt lys er LED i butikken. Derudover boykottes alt brug af pels og angora. Masser af recycled tøj og især alle vores skindjakker er genbrug og derfor ikke med til at forurene vores allesammens verden. Navnet Coexist refererer til, at vi alle skal passe på vores fælles klode og hinanden.

Vi spænder vidt lige fra designertøj, sneakers, parfume etc. til vinylplader, headphones, bøger og drikkevarer. Derfor er vi hele tiden på jagt efter de mest eftertragtede mærker og har i øjeblikket 30 forskellige brands.

I starten af 2013 udvidede vi med en online webshop, Buksetrolden.com. Navnet er stille og roligt ved at blive skiftet og fremadrettet bliver det kun Coexist.
Webshoppen har et stort udvalg af de samme mærker, som man kan også finde i vores fysiske butik i Esbjerg.


Team Coexist