Coexist by buksetrolden.com er en butik i Esbjerg med fokus på skandinavisk mode og livsstilsprodukter.

Den fysiske butik blev grundlagt i 1973, og jeg overtog butikken i 2001. Jeg har prøvet at ramme den esbjergensiske modepige lige siden. I 2016, flyttede jeg butikken til bedste placering på Esbjergs gågade og tilførte herretøj til sortimentet. Da jeg elsker musik startede jeg også salg af vinylplader, trådløse speakers og headphones.

Det har været min tanke, at jeg vil gøre butikken så miljørigtig som muligt og derfor består alt inventar hovedsageligt af genbrug, som er købt rundt omkring i Europa. Alt lys er LED i butikken. Derudover boykotter jeg alt brug af pels og angora. Masser af recycled tøj og især alle vores skindjakker er genbrug og derfor ikke med til at forurene vores allesammens verden. Navnet Coexist refererer til at vi alle skal passe på vores fælles klode og hinanden.

Pigerne og jeg er hele tiden på jagt efter de mest eftertragtede mærker og har i øjeblikket 30 forskellige brands.
Vi spænder vidt lige fra designertøj, smykker, parfume etc. til vinylplader, headphones, bøger og drikkevarer.


I starten af 2013 udvidede jeg med en online shop, Buksetrolden.com. Navnet er stille og roligt ved at blive skiftet og fremadrettet bliver det kun Coexist.
Webshoppen har et stort udvalg af de samme mærker, som man kan finde i vores fysiske butik i Esbjerg.


Vi har en dedikeret sneakerafdeling i butikken og webshoppen med de fedeste sneaks fra Adidas Originals, Puma
og Reebok til begge køn.


Vi var blandt de første i Danmark til at have en erhvervs facebookside i 2008. Vi er stolte af den, fordi vi kun har dedikerede fans herpå.
Instagram og Twitter kom til i 2012 og vi opdaterer selvfølgelig disse medier jævnligt.

Claus Frandsen